064 239 800
info@aquami.eu

Kdo smo

O nas/

dr. Dejan Gmajner

Ustanovitelj, vodja razvoja

info@aquami.eu

O nas/

Lea Gmajner, prof. biol. in kem.

Vodenje podjetja

info@aquami.eu

O nas/

Denis Furlan

Komerciala in marketing

info@aquami.eu

O nas/

AQUAMI strokovna ekipa je del široke mednarodne mreže raziskovalcev in znanstvenikov iz EU. Sodelujemo pri razvoju in zahtevnih testiranjih naprav za fizikalno-kemijsko obdelavo vode za številne namene.

Odlikuje nas visoko izobražen strokoven kader  z bogatimi izkušnjami na področju vodne ekologije in naravoslovja. Večino analitskega in laboratorijskega dela opravljamo v dobro opremljenem in akreditiranem laboratoriju za okoljske analize partnerskega odjetja Safen.

Vizitka 

Sedež podjetja:

AQUAMI, raziskave, razvoj in storitve, d.o.o.
Kettejeva 10
6210 Sežana

Matična številka: 6103073000

ID za DDV: SI41518179

TRR IBAN: SI56 1910 0001 0291 948 (pri DBS d.d.)

telefon: 064 239 800, 040 232 814

e-naslov: info@aquami.eu

Pošljite nam sporočilo

Ime (obvezno)

Vaš e-naslov (obvezno)

Zadeva

Sporočilo

O podjetju

AQUAtic Mechanics Innovations

Pri nas se vse vrti okoli vode! Spoštujemo njeno neizmerno moč in stremimo k maksimalnemu izkoristku njenega potenciala in življenske energije. Odlikuje nas visoko strokoven kader, zmogljive laboratorijske kapacitete ter aktivno sodelovanje v mednarodnih mrežah znanstvenikov in raziskovalcev.

O nas/Naša vizija je odkrivati in razvijati nove ekološke in ekonomične pristope k trajnim rešitvam za višjo kvaliteto vode.

Svojo pot smo pričeli v Poslovno inovacijskem centru v Sežani, nadaljevali pa v prostorih podjetniškega centra Inkubator Sežana, kjer ima podjetje svoj sedež. V uniji visokega strokovnega znanja, okrepljenega z znanstveno-raziskovalnim delom, večletnimi izkušnjami z vodno ekologijo, akvaristiko in z ljubeznijo do narave, smo si zastavili visoke in smele cilje. Zelo uspešno smo se predstavili tudi na nacionalnem tekmovanju tehnološko inovativnih mladih podjetij Start:up leta 2013, kjer smo bili izbrani med 20 najboljših tehnološko-inovativnih mladih podjetij.